Streven naar kwaliteit in alle opzichten

Als er iets telt op een glastuinbouwbedrijf tegenwoordig, is het wel kwaliteit. Supermarkten, consumenten, afzetorganisaties, omwonenden en gemeenten: al hun sterk uiteenlopende eisen zijn vaak terug te brengen op dit ene woord. Daarom staat kwaliteitszorg bij Gebr. Zwinkels hoog aangeschreven. Die kwaliteit is terug te vinden op verschillende gebieden.
Growers United is verantwoordelijk voor de volledige afzet en marketing van onze producten.

Kwaliteit in rassenkeuze

We luisteren naar de markt. En kiezen voor rassen die aansluiten bij de hoge (smaak)eisen van afnemers, zoals de middel-tomaat er een is.

Kwaliteit in bedrijf

We werken met een nauwkeurig omschreven kwaliteitszorgsysteem. Dat waarborgt de optimale uitvoering van bedrijfsprocessen. Om een kwalitatief zo goed mogelijk product te kunnen leveren, zijn onze bedrijven uitgerust met de modernste systemen, apparatuur en machines.

Kwaliteit in teelt

Telen op de traditionele manier is het uitgangspunt. Daarom gaat ouderwets vakmanschap hand in hand met moderne technologie. De inzet van biologische gewasbescherming verhoogt de voedselveiligheid.

Kwaliteit voor onze omgeving

We zijn als bedrijf te gast in onze omgeving. Aandacht voor natuur en milieu staat aan de basis van onze beslissingen. Als bedrijf vinden we het belangrijk te weten dat we op een juiste manier werken, als een onderdeel van de lokale samenleving. Daarom vinden we het ook logisch om die samenleving te ondersteunen, van de sponsoring van lokale clubs tot en met het financieel mede mogelijk maken van andere zaken.

WestBerry BV werkt volgens het Beter voor de boer certificaat van AH.