De derde generatie van een familiebedrijf

Gebr. Zwinkels is een familiebedrijf, dat oorspronkelijk uit Honselersdijk komt. De directie wordt gevormd door Robert, Ed en Vasco. Met z’n drieën zijn we nu verantwoordelijk voor de twee productielocaties, één in De Lier en één in Zevenhuizen.

In een aantal fasen hebben we het bedrijf uitgebouwd tot de huidige omvang van 14 hectare. Om verder te kunnen groeien is eerst de stap gezet van Honselersdijk naar De Lier. In 2004 volgde een tweede bedrijf, nu in Zevenhuizen. Pal aan de A12 is in 2004 een tuinbouwgebied gerealiseerd, waar meerdere moderne telers te vinden zijn. Het voordeel van Zevenhuizen is dat het op relatief korte afstand van het Westland gelegen is. En de ligging direct aan het snelwegennet maakt een optimale logistiek voor versproducten mogelijk.

Een innovatief bedrijf

Bij Gebr. Zwinkels zijn we in voor vernieuwing. Dat is terug te zien in de moderne bedrijven. Maar ook op andere gebieden lopen we voorop, van biologische gewasbescherming tot WKK-installatie. Het is die combinatie van traditie en innovatie die in een tijd als deze nog altijd succes oplevert.